fbpx

Pianotunnit aikuisille

Katsotko joskus taaksepäin ja muistelet lapsuutesi pianotunteja lämmöllä? Tai oletko aina haaveillut pianonsoiton aloittamisesta, mutta et ole vielä rohkaistunut aloittamaan tunteja? Nämä ovat tavallisia ajatuksia monille meistä. Hyvä uutinen on, että koskaan ei ole liian myöhäistä tarttua soittoharrastukseen – oli se sitten uuden alku tai paluu vanhan pariin! Musiikkikoulu Ilonen toivottaa kaikenikäiset ja kaikentasoiset soittajat lämpimästi tervetulleiksi.

Henkilökohtaista ohjausta juuri sinulle

Meillä Musiikkikoulu Ilosessa sinua odottavat kokeneet ja innostavat opettajat, jotka ohjaavat sinut musiikin harrastamisen tielle. Tarjoamme joustavia opetusmuotoja: yksityistunteja henkilökohtaiseen edistymiseen, paritunteja yhdessä opetteluun esimerkiksi kaverin tai perheenjäsenen kanssa, sekä etäopetusta jos mieluiten osallistut tunneille kotoa käsin.

Esiintymiset ja omaksi iloksi soittaminen

Keväisin ja jouluisin järjestämme oppilaskonsertteja, joissa voit halutessasi esitellä taitojasi. Mutta ei huolta – esiintyminen ei ole pakollista. Opetuksemme on suunniteltu kaikille, jotka haluavat nauttia soittamisesta, oli se sitten yleisön edessä tai oman kodin rauhassa.

Pianon hankkiminen – ei este harrastukselle

Mietitkö, mistä saisit pianon? Monet kirjastot tarjoavat mahdollisuuden harjoitella pianonsoittoa. Lisäksi netin myyntikanavat ovat hyvä paikka etsiä käytettyjä pianoja edullisesti tai jopa ilmaiseksi. Jos äänenvoimakkuus mietityttää, sähköpiano voi olla ratkaisu – sen äänenvoimakkuutta voi säätää ja kuulokkeetkin voi liittää. Paikallisista musiikkiliikkeistä saat lisätietoa, ja autamme mielellämme soittimen hankinnassa myös Musiikkikoulu Ilosessa.

Kulttuuriedut musiikkiharrastuksen tukena

Musiikkikoulu Ilosessa voit hyödyntää kulttuurietuja musiikkiharrastuksesi rahoittamiseen. Hyväksymme Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, ePassin ja Edenredin. Kulttuurieduillasi voit maksaa niin omat tuntisi kuin myös yhteiset tunnit lapsesi kanssa, mikä tekee musiikin opiskelusta vieläkin saavutettavampaa.

Toteuta unelmasi!

Tee unelmistasi totta ja ilmoittaudu pianotunneille jo tänään! Kysymyksiä? Olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä musiikillinen matkasi!