fbpx

Kitaratunnit

Akustinen kitara sopii hyvin sekä soolo- että säestyssoittimeksi ja sen kuljettaminen mukana vaikkapa leirinuotiolle tai konserttilavoille on helppoa! Kitaratunneilla tutustutaan monipuolisesti eri tyyleihin klassisesta ohjelmistosta kevyempään. Myös erilaiset säestystavat ja soinnuista soittaminen tulevat tutuiksi. Ensimmäiselle tunnille voi tulla ilman omaa soitinta ja pyytää omalta opettajalta neuvoa soittimen hankintaan. Koulumme myös myy ja vuokraa soittimia.

Sähkökitara on suosittu ja monipuolinen bändi- ja soolosoitin. Sähkökitaratunneilla tutustutaan monipuolisen ohjelmiston kautta erilaisiin soittotekniikoihin ja nuotinlukuun tabulatuureista perinteiseen nuottikuvaan ja sointumerkkeihin. Sähkökitaransoiton voi aloittaa kunhan kädet ovat riittävän suuret ja sormet kestävät kielten käsittelyn. Yläikärajaa aloittamiselle ei ole!

Pidämme kitaratunteja Turussa, Liedossa, Kaarinassa, Piikkiössä, Raisiossa ja Velkualla. Katso toimipisteidemme sijainnit kartalla (Google Maps): kitaratunnit Turku (keskusta), kitaratunnit Turku (Itäharju), kitaratunnit Kaarina, kitaratunnit Piikkiö ja kitaratunnit Velkua.

Voit valita kitaransoiton opetukseen yksityis-, pari-, tai pienryhmätunnit. Opettajiin voit tutustua täällä.

Ilmoittaudu kitaratunneille tästä. Lukukausien hinnat löydät kitaratunnit hinta.