fbpx

Kesäleiri Musiikkikoulu Ilosessa

Miksi kesäleiri Musiikkikoulu Ilosessa on kesän paras päätös lapsellesi?

Kesä on aikaa, jolloin lapset saavat hetken hengähtää koulutyön keskellä, sukeltaa seikkailuihin ja kokea uusia asioita. Musiikkikoulu Ilosen alakouluikäisille suunnattu kesäleiri Turun Itäharjulla tarjoaa juuri tätä – unohtumattoman viikon täynnä musiikkia, ulkoilua ja uusia ystäviä. Aikaisempaa osaamista musiikista ei tarvita. Miksi juuri Musiikkikoulu Ilosen kesäleiri on se paikka, jonne lapsesi kannattaa kesällä suunnata? Seuraavassa muutama hyvä syy.

Iloa ja onnistumisen kokemuksia

Leirillä jokainen päivä on täynnä iloa, naurua ja onnistumisen kokemuksia. Lapsesi saa kokeilla uusia asioita turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Musiikkikoulu Ilosen kesäleirit tarjoavat mahdollisuuden kasvaa musiikillisesti, henkisesti ja sosiaalisesti – ja kaiken tämän keskellä on aikaa myös hauskanpidolle.

Aktiivista menoa ja ulkoilua

Leirin ohjelma on suunniteltu niin, että jokainen päivä tarjoaa sekä ohjattua toimintaa että vapaata aikaa. Liikkuminen ja ulkoilu ovat keskeisessä roolissa, sillä ne ovat tärkeitä lapsen fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin kannalta. Leiripaikan pihalla oleva leikkikeskus, pomppulinna ja poreallas tarjoavat loputtomasti hauskoja hetkiä, ja retket lähialueelle antavat mahdollisuuden tutustua uusiin paikkoihin.

Pojat hyppivät pomppulinnassa kesäleirillä.

Musiikin monipuolinen maailma avautuu kesäleirillä

Musiikkikoulu Ilosen kesäleireillä ei ole väliä oletko vasta aloittamassa musiikin parissa tai jo kokeneempi soittaja. Leirit tarjoavat jokaiselle jotakin – olipa intohimosi laulaminen, soittaminen tai musiikin kuuntelu. Leirillä lapset oppivat ammattilaisten johdolla soittamaan erilaisia soittimia, mikä monipuolistaa heidän suhdettaan musiikkiin ja herättää kiinnostuksen eri musiikkityylejä kohtaan.

Itsenäisyyden ja sosiaalisten taitojen kehittyminen

Kesäleirillä lapset oppivat uusia taitoja paitsi musiikin myös sosiaalisen kanssakäymisen saralla. Ryhmässä toimiminen, uusiin ihmisiin tutustuminen ja yhteiset leikit kasvattavat itsenäisyyttä ja opettavat tärkeitä elämäntaitoja, kuten yhteistyötä, vastuunottoa ja erilaisten tilanteiden käsittelyä. Nämä ovat taitoja, jotka kantavat pitkälle elämässä.

Pojat soittavat pianoa, kitaraa ja ukuleleä. Kesäleiri innostaa musiikkiharrastuksen pariin.

Kesäleirin muistot kantavat läpi elämän

Kesäleiriltä lapsesi vie mukanaan muistoja, jotka säilyvät sydämessä läpi elämän. Ystävyydet, seikkailut, musiikki ja ilon hetket muodostavat kokemuksen, joka rikastuttaa lapsen kesää ja antaa eväitä tulevaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä ja anna lapsellesi kesä, joka täyttyy musiikista, ystävyydestä ja unohtumattomista hetkistä!