fbpx

Leirit

Musiikkikoulu Ilosen syysleiri Turussa 2023

Järjestämme syyslomalla musiikkipainotteisen leirin ma 16.10. – pe 20.10.2023. Leirille voi osallistua kolmella tavalla: päiväleirille, yöleirille tai bändikurssille. Voit tiedustella myös yksittäisiä päiviä.

Syysleirillä soitetaan, lauletaan, liikutaan, ulkoillaan ja pidetään hauskaa! Joka päivä on sekä ohjattua toimintaa että vapaampaa puuhaa. Leireille ovat tervetulleita kaikki musiikista innostuneet, niin aloittelijat kuin soittoa harrastavatkin. Leiri on suunnattu alakouluikäisille.

Leiripaikka sijaitsee Turun Itäharjulla. Leiripaikan pihalla on pomppulinna, karuselli, leikkikeskus, poreallas ja paljon mukavia aktiviteetteja, jotka ovat leiriläisten käytössä vapaa-ajalla. Teemme myös retkiä lähialueella.

Leirin opettajina toimivat Musiikkikoulu Ilosen opettajat. Mukana voi olla myös muita ohjaajia.

Päiväleiri (ma 16.10.- pe 20.10. klo 9-15)

Oppilas voidaan tuoda ja hakea klo 7.30-16.30 välisenä aikana. Ajat ovat joustavat eli ole yhteydessä jos toivot muita aikoja esim. töiden takia.

Leirin hinta on sisaruksille ja Musiikkikoulu Ilosen oppilaille 170 €. Muille 195 €. Hinta sisältää opetuksen (bänditunti/päivä) lisäksi lounaan ja välipalan.

Mikäli haluat ryhmätuntien lisäksi päivittäiset 30 minuutin yksityistunnit omasta soittimestasi, niin kurssimaksuun lisätään 125 €. Instrumenttivaihtoehdot ovat: piano, urut, kitara, kantele, ukulele, basso, rummut ja pop-/jazz-laulu. 

Jos haluat ylimääräisen bänditunnin päivittäin, niin hintaan lisätään 60 €. 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua mukaan tästä.

Aiempien leirien kuvia voit katsoa tästä

Lisätietoja: info@musiikkikouluilonen.fi / 0440 705868

Yöleiri (ma 16.10.- pe 20.10.2023)

Yöleirin hinta on sisaruksille ja musiikkikoulu Ilosen oppilaille 245 €. Muille 295 €. Hinta sisältää opetuksen (bänditunti/päivä) lisäksi majoituksen (2 ja 4 hengen huoneissa) ja kaikki ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Mikäli haluat ryhmätuntien lisäksi päivittäiset 30 minuutin yksityistunnit omasta soittimestasi, niin kurssimaksuun lisätään 125€. Instrumenttivaihtoehdot ovat: piano, urut, kitara, ukulele, kantele, basso, rummut ja pop-/jazz-laulu. 

Jos haluat ylimääräisen bänditunnin päivittäin, niin hintaan lisätään 60 €. 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua mukaan tästä.

Lisätietoja: info@musiikkikouluilonen.fi / 0440 705868

Aiempien leirien kuvia voit katsoa tästä

Bändikurssi Turussa (ma 16.10. – pe 20.10.2023)

Joka päivä 45 minuuttia bänditreeniä erinomaisen opettajan johdolla!

Kurssille ilmoittautuneista muodostetaan useampia bändejä. Bändit muodostetaan mm. iän, instrumenttitoiveiden, kaveritoiveiden ja soittokokemuksen perusteella. Aiempaa bändisoittokokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Myös valmiit kokoonpanot voivat osallistua.

Bändit treenaavat opettajan kanssa joka päivä. Opetus ajoittuu klo 9-16 väliselle ajalle. Tarkat bändikohtaiset ajat sovitaan ennen kurssin alkua.

Kurssin hinta on 60 €.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja: info@musiikkikouluilonen.fi / 0440 705868

Alla olevalla videolla Tiina kertoo kesäleireistä.

  

Alla aikaisempien leirien bändiryhmien soittoa

 

Alla viime kesän leirien opettajien ja ohjaajien tervehdyksiä: