fbpx

Ideoita lasten juhliin!

Jokainen vanhempi tietää, että lastenkutsujen järjestäminen voi olla yhtä aikaa hauskaa ja haastavaa. Musiikkikoulu Ilosen tavoitteena on tehdä juhlien suunnittelusta helpompaa ja hauskempaa. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja, jotka tuovat iloa ja musiikkia jokaiseen juhlaan. Tutustu muskarisynttäreihimme, bändisynttäreihimme sekä vuokrattaviin pomppulinnoihimme! Järjestämme synttärit Turussa Itäharjun toimipisteessämme.

Muskarisynttärit: Laulun ja leikin riemua

Muskarisynttärit ovat täydellinen valinta perheen pienimmille, noin 0-5-vuotiaille. Järjestämme ikimuistoiset juhlat, joissa lapset pääsevät laulamaan, leikkimään ja oppimaan musiikkia leikin varjolla. Tämä on upea tapa juhlistaa päivänsankaria ystävien kesken.

Bändisynttärit: Tähtihetkiä musiikin parissa

Bändisynttärit ovat loistava valinta kuusivuotiaasta alkaen. Tässä juhlakonseptissa lapset pääsevät kokeilemaan eri soittimia ja muodostamaan oman yhtyeen. Bändisynttärit tarjoavat unohtumattoman kokemuksen, jossa musiikki, yhdessä tekeminen ja luovuus yhdistyvät.

Vuokraa pomppulinna: Parhaat juhlat pomppien!

Meiltä voit vuokrata myös pomppulinnoja kotiin tai muuhun juhlapaikkaan! Pomppulinna on juhlien taattu hitti, joka tuo kivaa ja aktiivista tekemistä mihin tahansa juhlaan. Pomppulinna on myös hauska ja turvallinen tapa purkaa energiaa. Vuokraamme erikokoisia pomppulinnoja, jotka sopivat erilaisiin tiloihin ja teemoihin.

Synttärijuhlat toiveidesi mukaan

Me Musiikkikoulu Ilosessa ymmärrämme, että jokainen juhla on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä juhlapaketteja, jotka vastaavat juuri teidän toiveitanne. Oli kyseessä sitten pienemmät tai suuremmat lastenkutsut, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Kerro rohkeasti toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat juhlat.

Kun mietit  seuraavia lastenkutsuja, muista Musiikkikoulu Ilonen! Meidän kanssamme juhlat muuttuvat musiikilliseksi seikkailuksi, täynnä iloa, naurua ja unohtumattomia hetkiä.

Synttärit Turku, lisätiedot: https://musiikkikouluilonen.fi/etusivu/synttarit/

Vuokraa pomppulinna, lisätiedot: https://musiikkikouluilonen.fi/pomppulinnat/