Kesäopetus

Kesän opetuspaketti 5 x 30 min

Tiesithän, että Musiikkikoulu Ilosessa voi opiskella kaikenikäiset musiikinharrastajat! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! 🙂🎶
Viiden kerran paketti on loistava mahdollisuus tutustua uuteen harrastukseen tai jatkaa vanhaa.
 
  • Tunnit Piikkiössä ja Turun Itäharjulla maanantaisin 3.5., 10.5., 17.5., 24.5. ja 31.5. Tarkka kellonaika sovitaan ilmoittautumisen jälkeen. 
  • Yksityisopetukseen on mahdollista osallistua myös intensiivikurssina kesän musiikkileirien yhteydessä ma 7.6. – pe 11.6. ja elokuussa ma 2.8. – pe 6.8. Osallistuminen soitto/laulutunneille ei edellytä leirille osallistumista muuten. Opetusta on päivittäin klo 9-19 välisenä aikana, tarkoista aikatauluista sovitaan ilmoittautuneiden kesken. Voit ilmoittautua myös tietyille päiville jos haluat käydä vähemmän kuin viisi kertaa.
  • Tunnit on mahdollista järjestää myös etäopetuksena oppilaan niin toivoessa. Ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Ilmoittaudu täällä. Huom, paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäpäiviä pyritään järjestämään tarpeen mukaan. Opetuspaketin  5 x 30 min. hinta on 195 euroa.
 
Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja ePassi. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.
 
Opetustarjontaan pääset tutustumaan tästä.
 
Lisätietoja: tiina@musiikkikouluilonen.fi tai 0440 705868