fbpx

Kesämuskarit

Turun Itäharjulla kesä- ja heinäkuussa

Aamupäivämuskari: Muskari klo 10-10.30, jonka jälkeen pihalla leikkimistä  ja pientä tarjoilua klo 11.30 saakka. Lasten käytössä mm. pomppulinna (säävaraus, sateella ei käytetä) karuselli ja leikkikeskus. Sateella olemme sisällä.

Iltamuskari: Muskari klo 17-17.30, jonka jälkeen pihalla leikkimistä ja pientä tarjoilua klo 18.30 saakka. Lasten käytössä mm. pomppulinna (säävaraus, sateella ei käytetä) karuselli ja leikkikeskus. Sateella olemme sisällä.

Muskarit heinäkuussa:

  • ke 12.7.2023 klo 10.00-11.30 TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon
  • ke 12.7.2023 klo 17.00-18.30 TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon

Kesämuskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa. Kesämuskariin saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset (0-6 v.) yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin.

Paikalle on hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja pihalla on ilmaiset parkkipaikat. Paikka sijaitsee Itäharjun Prisman välittömässä läheisyydessä osoitteessa Vellamonkatu 9 a, 20520 Turku. Vaunut saa suojaan.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu kesämuskariin tästä

Hinnat:

  • 2 henkilöä, hinta 15 € / kerta
  • 3 henkilöä, hinta 20 € / kerta
  • 4 henkilöä, hinta 25 € / kerta

Valitsemalla kolme muskarikertaa saat 10 % alennuksen. Voit valita mitkä tahansa kerrat. Jos valitset esim. kolme kertaa, niin niiden ei tarvitse olla saman kuukauden aikana. Meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred.

Aikaisempia kesämuskarikuvia voit katsoa täältä 

Muihin muskareihimme voit tutustua täällä.