fbpx

Ilmoittaudu kevään tunneille

Tervetuloa musiikkikouluun, jossa oppiminen on hauskaa! 

Varaa itsellesi paikka täyttämällä ilmoittautumislomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Jokainen oppilas on tervetullut kouluumme! Kevätlukukausi alkaa maanantaina 10.1.2022, mutta otamme oppilaita mukaan myös kesken lukukauden mikäli vapaita paikkoja on. Jos opinnot aloitetaan kesken lukukauden, laskutetaan vain jäljellä olevat tunnit. Ilmaisesta tutustumistunnista voit sopia laittamalla viestiä: tiina@musiikkikouluilonen.fi.

Soitinvalikoimaan pääset tutustumaan tästä

Muskareihin pääset tutustumaan tästä

Hinnastot löytyvät täältä

Opetuspaikat löytyvät täältä

Tarjoamme halukkaille myös etäopetusta

Lisätietoja: tiina@musiikkikouluilonen.fi tai 0440 705868

Koronatiedote: Mikäli tunnit joudutaan keskeyttämään koronaepidemian takia valtion määräyksellä, voit valita haluatko jatkaa tunteja etäopetuksena vai korvataanko pitämättä jääneet tunnit myöhemmin lähiopetuksena. Mikäli korvauskertojen pitämiseen ei ole koronan takia mahdollisuutta vuoden sisällä, niin koronan takia pitämättä jääneiden tuntien maksut palautetaan. Lähtökohtaisesti pitämättä jääneet tunnit korvataan aina.

Koronatiedote muskarit: Mikäli muskarit joudutaan keskeyttämään koronaepidemian takia valtion määräyksellä, niin järjestämme myöhemmin korvaavia muskarikertoja. Mikäli korvauskertojen pitämiseen ei ole koronan takia mahdollisuutta vuoden sisällä, niin koronan takia pitämättä jääneiden tuntien maksut palautetaan. Lähtökohtaisesti pitämättä jääneet tunnit korvataan aina. Muskareissa emme siirry etäopetukseen.