fbpx

Musiikkikoulu Ilosen muskaritarjonta 

Toiveita muskareista ja ajankohdista voit laittaa osoitteeseen tiina@musiikkikouluilonen.fi. Syyslukukausi alkaa maanantaina 29.8.2022. Tervetuloa mukaan!

Perhemuskarit
Muskarikahvila
Tenavamuskarit
Soitinmuskarit
Bändimuskarit
Ukulelemuskarit
Kertamuskarit

Perhemuskarit 0-4-vuotiaille yhdessä oman huoltajan kanssa

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Perhemuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja lapsia! 

Ilmoittaudu muskareihin tästä

Omia poissaoloja voi käydä korvaamassa kertamuskareissa.

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa. Hinnastot löytyvät täältä.

Muskarikahvila 0-2-vuotiaille yhdessä oman huoltajan kanssa

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Muskarikahvila on hyvä paikka tavata muita vanhempia ja lapsia! Muskarikahvilassa pidetään ensin muskari klo 9.30-10.00, jonka jälkeen saa jäädä vielä leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. Muskarikahvilassa on pientä tarjoilua, joka sisältyy hintaan.

  • Muskarikahvila maanantaisin klo 9.30-11.00 Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a.  

Ilmoittaudu tästä

Tenavamuskari 3-4-vuotiaille (lapset ilman vanhempia tunneilla)

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tavoitteena on musiikin kokonaisvaltainen kokeminen laululeikkien, loruilun, soittamisen, musiikkiliikunnan ja kuuntelemisen kautta. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin soittimiin.

Ilmoittaudu tästä

Huom! Ilmainen tutustuminen tenavamuskariin pidetään Itäharjulla maanantaina 22.8. klo 18.15-18.45. Ilmoittaudu tästä

Soitinmuskari 5-6-vuotiaille 

5–6-vuotiaiden ryhmissä laululeikkien lisäksi tutustutaan eri soittimiin, kuten ukulele, kantele ja nokkahuilu.

Bändimuskari 5-6-vuotiaille

Bändimuskareissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla! Soittimina käytetään bändisoittimia, kuten mm. koskettimia, rumpuja, bassoa, kitaraa ja rytmisoittimia. Muskarista voi myöhemmin siirtyä bändiopetukseen.

Ilmoittaudu tästä

Huom! Elokuussa järjestetään ilmaisia tutustumiskertoja bändimuskareihin. Aikataulut löydät ilmoittautumislomakkeesta.

Ukulelemuskari 5-6-vuotiaille

Ukulelemuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Muskari antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia mahdollisille tuleville soitinopinnoille. 

Ilmoittaudu tästä

Kertamuskarit

Kertamuskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa! Kertamuskariin saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset (0-6 v.) yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin. Muskarin jälkeen saa jäädä vielä leikkimään ja kahvittelemaan! Tarjoilut sisältyvät hintaan.

Miten pääsemme mukaan?

Kertamuskariin ilmoittaudutaan kertakohtaisesti lukukausi-ilmoittautumisen sijaan. Päivitämme tarjonnan kerran kuussa. Voit tulla mukaan silloin, kun sinulle ja lapsellesi parhaiten sopii. Ensin pidetään 30 min muskari, jonka jälkeen saa jäädä vielä leikkimään ja kahvitelemaan.

Hinta on 5 euroa/henkilö. Huom! Lapsella täytyy olla aikuinen mukana eli hinta lapselta ja aikuiselta on 10 euroa. Kolme henkilöä samasta perheestä on 15 euroa/kerta. Mukana voi olla esim. yksi aikuinen ja kaksi lasta tai kaksi aikuista ja yksi lapsi. Henkilömäärä merkitään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ostamalla viiden kerran paketin saat alennusta. Paketti maksaa 45 euroa (kaksi henkilöä perheestä) tai 70 euroa (kolme henkilöä). Viiden kerran paketti on voimassa vuoden. 

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja ePassi. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.

Seuraavat kertamuskarit:
su 21.8. klo 16-17.30. Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a.
su 11.9. klo 16-17.30. Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a.
su 25.9. klo 16-17.30. Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a.
 
Kertamuskareiden ajat päivitetään aina noin kuukaudeksi kerrallaan. Toiveita ajankohdista voit laittaa: tiina@musiikkikouluilonen.fi