fbpx

Musiikkikoulu Ilosen muskaritarjonta 

Kevään ilmoittautumiset käynnissä!

Perhemuskarit
Tenavamuskarit
Soitinmuskarit
Bändimuskarit
Kertamuskarit

Perhemuskarit 0-4-vuotiaille yhdessä oman huoltajan kanssa

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Perhemuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja lapsia! 

Ilmoittaudu muskareihin tästä

Omia poissaoloja voi käydä korvaamassa kertamuskareissa. (Lisätietoja kertamuskareista sivun lopussa)

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa. Hinnastot löytyvät täältä.

Tenavamuskari 3-4-vuotiaille (lapset ilman vanhempia tunneilla)

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tavoitteena on musiikin kokonaisvaltainen kokeminen laululeikkien, loruilun, soittamisen, musiikkiliikunnan ja kuuntelemisen kautta. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin soittimiin.

Ilmoittaudu tästä

Omia poissaoloja voi käydä korvaamassa kertamuskareissa. (Lisätietoja kertamuskareista sivun lopussa)

Soitinmuskari 5-6-vuotiaille 

5–6-vuotiaiden ryhmissä laululeikkien lisäksi tutustutaan eri soittimiin, kuten ukulele ja kantele. 

Ilmoittaudu tästä

Bändimuskari 5-6-vuotiaille

Bändimuskareissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla! Soittimina käytetään bändisoittimia, kuten mm. koskettimia, rumpuja, bassoa, kitaraa ja rytmisoittimia. Muskarista voi myöhemmin siirtyä bändiopetukseen. 

Ilmoittaudu tästä

Kertamuskarit

Kertamuskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa! Kertamuskariin saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset (0-6 v.) yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin. Muskarin jälkeen saa jäädä vielä leikkimään ja kahvittelemaan! Tarjoilut sisältyvät hintaan.

Miten pääsemme mukaan?

Kertamuskariin ilmoittaudutaan kertakohtaisesti lukukausi-ilmoittautumisen sijaan. Päivitämme tarjonnan kerran kuussa. Voit tulla mukaan silloin, kun sinulle ja lapsellesi parhaiten sopii. Ensin pidetään 30 min muskari, jonka jälkeen saa jäädä vielä leikkimään ja kahvittelemaan.

Hinta on 5 euroa/henkilö. Huom! Lapsella täytyy olla aikuinen mukana eli hinta lapselta ja aikuiselta on 10 euroa. Kolme henkilöä samasta perheestä on 15 euroa/kerta. Mukana voi olla esim. yksi aikuinen ja kaksi lasta tai kaksi aikuista ja yksi lapsi. Henkilömäärä merkitään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ostamalla viiden kerran paketin saat alennusta. Paketti maksaa 45 euroa (kaksi henkilöä perheestä) tai 70 euroa (kolme henkilöä). Viiden kerran paketti on voimassa vuoden. 

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja ePassi. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.

Seuraavat kertamuskarit Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a.
  • su 27.11. klo 16.00-17.30
  • to 8.12. klo 17.30-19.00
  • to 15.12. klo 17.30-19.00
Ilmoittaudu mukaan tästä
 
Kertamuskareiden ajat päivitetään aina noin kuukaudeksi kerrallaan. Toiveita ajankohdista voit laittaa: tiina@musiikkikouluilonen.fi