Musiikkikoulu Ilosen muskaritarjonta

Ilmoittaudu tästä

Perhemuskarit
Tenavamuskarit
Soitinmuskari
MLL-muskarit
Kertamuskarit
Ukulelemuskarit
Rokkimuskarit

Uutuus: Kertamuskarit

Kertamuskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa! Kertamuskariin saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset (0-6 v.) yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin. Muskarin jälkeen saa jäädä vielä leikkimään ja kahvittelemaan! Tarjoilut sisältyvät hintaan.

Miten pääsemme mukaan?

Kertamuskariin ilmoittaudutaan kertakohtaisesti lukukausi-ilmoittautumisen sijaan. Päivitämme tarjonnan kerran kuussa. Voit tulla mukaan silloin, kun sinulle ja lapsellesi parhaiten sopii. 

Hinta on 10 euroa/kerta. Kaksi tai useampi lapsi samasta perheestä 15 euroa/kerta.

Viiden kerran paketti 45 euroa tai 70 euroa (useampi lapsi samasta perheestä). Viiden kerran paketti on voimassa vuoden ja voit käydä minkä tahansa toimipisteen kertamuskareissa.

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja ePassi. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.

Lokakuun muskarit:

PIIKKIÖ, Hadvalantie 9

Sunnuntai 11.10. klo 16-17.30. Muskari klo 16.00-16.30, jonka jälkeen leikkimistä ja pientä tarjoilua klo 17.30 saakka.

Keskiviikko 21.10. klo 17.30-19.00. Muskari klo 17.30-18.00, jonka jälkeen leikkimistä ja pientä tarjoilua klo 19.00 saakka.

Sunnuntai 25.10. klo 16-17.30. Muskari klo 16.00-16.30, jonka jälkeen leikkimistä ja pientä tarjoilua klo 17.30 saakka.

TURKU, ITÄHARJU, Vellamonkatu 9 a

Sunnuntai 18.10. klo 16-17.30. Muskari klo 16.00-16.30, jonka jälkeen leikkimistä ja pientä tarjoilua klo 17.30 saakka.

Keskiviikko 28.10. klo 17.30-19.00. Muskari klo 17.30-18.00, jonka jälkeen leikkimistä ja pientä tarjoilua klo 19.00 saakka.

Ilmoittaudu tästä

Perhemuskarit

Perhemuskari 0-5v yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Perhemuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja lapsia!

Jos joudut joskus olemaan pois oman ryhmäsi tunnilta, voit käydä korvaamassa poissaolosi esim. kertamuskarissa. Ilmoittauduthan niihin erikseen ja merkitset lisätietoihin, että kyseessä on korvauskerta.

Koronatiedote, koskee kaikkia muskareita: Mikäli muskarit joudutaan keskeyttämään koronaepidemian takia valtion määräyksellä, niin järjestämme myöhemmin korvaavia muskarikertoja. Mikäli korvauskertojen pitämiseen ei ole koronan takia mahdollisuutta vuoden sisällä, niin koronan takia pitämättä jääneiden tuntien maksut palautetaan. Lähtökohtaisesti pitämättä jääneet tunnit korvataan aina. Muskareissa emme siirry etäopetukseen.

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja ePassi. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.

Ilmoittaudu tästä

Tenavamuskarit

Tenavamuskari 3-5 v (lapset ilman vanhempia tunneilla)
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tavoitteena on musiikin kokonaisvaltainen kokeminen laululeikkien, loruilun, soittamisen, musiikkiliikunnan ja kuuntelemisen kautta. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin soittimiin.

  • Torstaisin klo 18.00-18.30 Littoisten monitoimitalolla, Tallakatu 2

Ilmoittaudu tästä

Rokkimuskarit

Rokkimuskareissa pidetään hauskaa! Tutustutaan oikeisiin bändisoittimiin ja opetellaan helppoja rock/pop –kappaleita. Käytössä on normaalien bändisoittimien lisäksi lasten pieniä sähkökitaroita ja bassoja. Pienryhmäopetusta 6-7 –vuotiaille. Rokkimuskarista voi myöhemmin siirtyä bändiopetukseen.

  • Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00 Liedon keskustassa, Karjatie 9
  • Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00 Piikkiön keskustassa, Hadvalantie 9
  • Torstaisin klo 17.30-18.00 Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a

Ilmoittaudu syyslukukaudelle tästä

Ukulelemuskarit

Ukulelemuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Muskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan ja leikitään. Muskari antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia mahdollisille tuleville soitinopinnoille. Koululta saa soittimen lainaksi. Muskari on suunnattu noin 6-7 -vuotiaille.

  • Torstaisin klo 18.30-19.00 Littoisten monitoimitalolla, Tallakatu 2

Ilmoittaudu syyslukukaudelle tästä

Soitinmuskari

Soitinmuskarissa lapsi (n. 4-6v) ja aikuinen oppivat soittamaan yhdessä. Soitinmuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Muskari antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia mahdollisille tuleville soitinopinnoille. Opetellaan yhdessä soittamaan tuttuja lastenlauluja.

Soittimina käytetään ukulelea ja kanteletta. Oma soitin on suositeltava, mutta koululta saa alkuun soittimen myös lainaksi. Ilmoitathan jos tarvitset lainasoittimen. Soitin on myös mahdollista vuokrata kevätkaudeksi hintaan 100 € kantele ja ukulele tai 50 €/soitin.

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja ePassi. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.

Ilmoittaudu syyslukukaudelle tästä

MLL-Muskarit

Yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton Littoisten ja Kaarinan paikallisyhdistysten kanssa.

Perhemuskarit 0-5 v. Littoisissa ja Kaarinassa

Perhemuskari tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden yhteiseen harrastamiseen ja musiikista nauttimiseen. Perheryhmään saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Tuntien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin.

Maanantaisin voit jäädä muskarin jälkeen leikkimään ja kahvittelemaan MLL:n perhekahvilaan.

Perjantaisin perhekahvila aukeaa klo 9.30 eli voit mennä paikalle leikkimään ja kahvittelemaan jo muskaria ennen.

Ilmoittaudu tästä