fbpx

Musiikkikoulu Ilosen muskarit 

Perhemuskarit 0-4-vuotiaille yhdessä oman huoltajan kanssa

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmien mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin. Perhemuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja lapsia! 

Ilmoittaudu muskareihin tästä

Omia poissaoloja voi käydä korvaamassa kertamuskareissa. (Lisätietoja kertamuskareista sivun lopussa)

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa. Hinnastot löytyvät täältä.

Tenavamuskari 3-4-vuotiaille (lapset ilman vanhempia tunneilla)

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tavoitteena on musiikin kokonaisvaltainen kokeminen laululeikkien, loruilun, soittamisen, musiikkiliikunnan ja kuuntelemisen kautta. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin soittimiin.

Ilmoittaudu tästä

Bändimuskari 5-6-vuotiaille

Bändimuskareissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla! Soittimina käytetään bändisoittimia, kuten mm. koskettimia, rumpuja, bassoa, kitaraa ja rytmisoittimia. Muskarista voi myöhemmin siirtyä yksityistunneille tai bändiopetukseen. 

Ilmoittaudu tästä

Kertamuskarit

Kertamuskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa! Kertamuskariin saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset (0-5 v.) yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin. 

Miten pääsemme mukaan?

Kertamuskariin ilmoittaudutaan kertakohtaisesti lukukausi-ilmoittautumisen sijaan. Päivitämme tarjonnan noin kerran kuussa. Voit tulla mukaan silloin, kun sinulle ja lapsellesi parhaiten sopii. Sunnuntain kertamuskareissa pidetään ensin 30 min muskari, jonka jälkeen saa jäädä vielä leikkimään ja kahvittelemaan. Voit osallistua myös viikkomuskareihimme kertamaksulla. Lisätietoja alempana.

Kertamuskarit sunnuntaisin Itäharjulla
  • su 8.10. klo 16.00-17.30 (ensin 30 min muskari, jonka jälkeen leikkimistä ja kahvittelua)
  • su 29.10. klo 16.00-17.30 (ensin 30 min muskari, jonka jälkeen leikkimistä ja kahvittelua)

Hinnat. (Koskee vain sunnuntain kertamuskareita)

  • 2 henkilöä, hinta 15 € / kerta
  • 3-4 henkilöä, hinta 20 € / kerta

Kertamuskarit arkisin eri toimipisteissä

Hinnat:

  • 2 henkilöä, hinta 10 € / kerta
  • 3-4 henkilöä, hinta 15 € / kerta

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi. Henkilökohtaisilla kulttuurieduilla voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.

Ilmoittaudu kertamuskariin tästä