fbpx

Musiikkikoulu Ilosen muskarit 

Syksyn tunneille voi jo ilmoittautua! Uusia ryhmiä saattaa vielä tulla. Toiveita ajankohdista ja paikoista voit laittaa: tiina@musiikkikouluilonen.fi

Perhemuskarit 0-4-vuotiaille yhdessä oman huoltajan kanssa

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmien mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin. Perhemuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja lapsia! 

Ilmoittaudu muskareihin tästä

Sivun alaosasta löydät tietoa myös kertamuskareista ja kesämuskareista.

Kaikkiin toimipaikkoihin on helppo tulla ja pihalla on ilmaiset parkkipaikat. Omia poissaoloja voi käydä korvaamassa kertamuskareissa. (Lisätietoja kertamuskareista sivun lopussa)

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, ePassi, Eazybreak ja Edenred. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa. Hinnastot löytyvät täältä.

Tenavamuskarit 3-5-vuotiaille (lapset ilman vanhempia tunneilla)

Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tavoitteena on musiikin kokonaisvaltainen kokeminen laululeikkien, loruilun, soittamisen, musiikkiliikunnan ja kuuntelemisen kautta. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin soittimiin.

Ilmoittaudu tästä

Sivun alaosasta löydät tietoa myös kertamuskareista ja kesämuskareista.

Kertamuskarit

Kertamuskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa! Perhemuskariin saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset (0-5 v.) yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Tenavamuskariin (noin 3-5-vuotiaille) lapsi voi osallistua ilman omaa aikuista. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin. 

Miten pääsemme mukaan?

Kertamuskariin ilmoittaudutaan kertakohtaisesti lukukausi-ilmoittautumisen sijaan. Päivitämme tarjonnan noin kerran kuussa. Voit tulla mukaan silloin, kun sinulle ja lapsellesi parhaiten sopii.

Perhemuskarit arkisin eri toimipisteissä

Tenavamuskarit arkisin eri toimipisteissä

Hinnat:

  • 2 henkilöä (aikuinen ja lapsi), hinta 10 € / kerta
  • 3-4 henkilöä, hinta 15 € / kerta
  • Tenavamuskarin hinta on 10 € / kerta. Tenavamuskariin lapsi osallistuu ilman omaa aikuista.

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi. Henkilökohtaisilla kulttuurieduilla voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.

Ilmoittaudu kertamuskariin tästä

Kesämuskarit

Toukokuussa järjestetään kolmen kerran muskareita, lue lisää täältä

Kesä- ja elokuussa järjestetään kesämuskareita, lue lisää täältä