Musiikkikoulu Ilosen muskaritarjonta kesä ja syksy 2022

Syksyllä alkamassa myös muita ryhmiä. Tietoja päivitetään kesän aikana. Toiveita muskareista ja ajankohdista voit laittaa osoitteeseen tiina@musiikkikouluilonen.fi

Kesämuskarit
Perhemuskarit ja muskarikahvila
Tenavamuskarit
Ukulelemuskarit
Bändimuskarit
Kertamuskarit

Kesämuskarit

Lue kesämuskareista täältä

Perhemuskarit ja muskarikahvila

Perhemuskari 0-5v yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa.
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Perhemuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja lapsia! Muskarikahvilassa pidetään ensin muskari, jonka jälkeen saa jäädä vielä leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. Muskarikahvilassa on myös pientä tarjoilua, joka sisältyy hintaan.

  • Muskarikahvila maanantaisin klo 9.30-11.00 Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a.  Muskari klo 9.30-10.00, jonka jälkeen leikkimistä, yhdessäoloa ja pientä tarjoilua klo 11.00 saakka. Halutessasi voit osallistua myös pelkästään muskariin. 
  • Maanantaisin klo 17.30-18.00 Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a.  

Jos joudut joskus olemaan pois oman ryhmäsi tunnilta, voit halutessasi käydä korvaamassa poissaolosi kertamuskarissa. Ilmoittauduthan niihin erikseen ja merkitset lisätietoihin, että kyseessä on korvauskerta.

Ilmoittaudu muskareihin tästä

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja ePassi. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.

Tenavamuskarit

Tenavamuskari 3-5 v (lapset ilman vanhempia tunneilla)
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tavoitteena on musiikin kokonaisvaltainen kokeminen laululeikkien, loruilun, soittamisen, musiikkiliikunnan ja kuuntelemisen kautta. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin soittimiin.

Ilmoittaudu tästä

Ukulelemuskarit

Ukulelemuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Muskari antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia mahdollisille tuleville soitinopinnoille. Koululta saa soittimen lainaksi. Muskari on suunnattu noin 5-7-vuotiaille.

Ilmoittaudu tästä

Bändimuskarit

Bändimuskareissa pidetään hauskaa! Tutustutaan bändisoittimiin ja opetellaan helppoja rock/pop –kappaleita. Käytössä on normaalien bändisoittimien lisäksi lasten pieniä sähkökitaroita ja bassoja. Pienryhmäopetusta 6-8–vuotiaille. Muskarista voi myöhemmin siirtyä bändiopetukseen.

  • Tiistaisin klo 17.30-18.00 Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a
  • Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00 Liedon keskustassa, Karjatie 9
  • Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00 Piikkiön keskustassa, Hadvalantie 9

Ilmoittaudu tästä

Kertamuskarit

Kertamuskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa! Kertamuskariin saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset (0-6 v.) yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin. Muskarin jälkeen saa jäädä vielä leikkimään ja kahvittelemaan! Tarjoilut sisältyvät hintaan.

Miten pääsemme mukaan?

Kertamuskariin ilmoittaudutaan kertakohtaisesti lukukausi-ilmoittautumisen sijaan. Päivitämme tarjonnan kerran kuussa. Voit tulla mukaan silloin, kun sinulle ja lapsellesi parhaiten sopii. 

Hinta on 5 euroa/henkilö. Huom! Lapsella täytyy olla aikuinen mukana eli hinta lapselta ja aikuiselta on 10 euroa. Kolme henkilöä samasta perheestä on 15 euroa/kerta. Mukana voi olla esim. yksi aikuinen ja kaksi lasta tai kaksi aikuista ja yksi lapsi. Henkilömäärä merkitään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ostamalla viiden kerran paketin saat alennusta. Paketti maksaa 45 euroa (kaksi henkilöä perheestä) tai 70 euroa (kolme henkilöä  perheestä). Viiden kerran paketti on voimassa vuoden. 

Laskutuksen lisäksi meillä on käytössä myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja ePassi. Ilmoitathan kulttuuriedun käyttämisestä sähköpostitse. Henkilökohtaisilla seteleillä voi maksaa oman harrastuksen (ei lapsen) ja ne tunnit, joissa aikuinen käy yhdessä lapsen kanssa.

Ilmoittaudu tästä