Perhemuskarit

Perhemuskari 0-5v yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Perhemuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja lapsia!

Maanantaisin klo 17.30-18.00 Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a
Torstaisin klo 17.30-18.00 Littoisten monitoimitalolla, Tallakatu 2
Perjantaisin klo 10.00-10.30 Littoisten työväentalolla, Vuorikuja 7
Perjantaisin klo 11.30-12.00 Kaarinan Oskariinassa, Lautakunnankatu 8

Ilmoittaudu tästä

Tenavamuskarit

Tenavamuskari 3-5 v (lapset ilman vanhempia tunneilla)
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tavoitteena on musiikin kokonaisvaltainen kokeminen laululeikkien, loruilun, soittamisen, musiikkiliikunnan ja kuuntelemisen kautta. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin soittimiin.

Torstaisin klo 18.00-18.30 Littoisten monitoimitalolla, Tallakatu 2

Ilmoittaudu tästä

Rokkimuskarit 

Rokkimuskareissa pidetään hauskaa! Tutustutaan oikeisiin bändisoittimiin ja opetellaan helppoja rock/pop –kappaleita. Käytössä on normaalien bändisoittimien lisäksi lasten pieniä sähkökitaroita ja bassoja. Pienryhmäopetusta 6-7 –vuotiaille. Rokkimuskarista voi myöhemmin siirtyä bändiopetukseen.

Keskiviikkoisin klo 17.30-18.00 Liedon keskustassa, Karjatie 9
Tiistaisin klo 17.30-18.00 Turun Itäharjulla, Vellamonkatu 9 a

Ilmoittaudu tästä

Ukulelemuskarit

Ukulelemuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Muskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan ja leikitään. Muskari antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia mahdollisille tuleville soitinopinnoille. Koululta saa soittimen lainaksi. Muskari on suunnattu noin 6-7 -vuotiaille.

Torstaisin klo 18.30-19.00 Littoisten monitoimitalolla, Tallakatu 2

Ilmoittaudu tästä

MLL-Muskarit

Yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton Littoisten ja Kaarinan paikallisyhdistysten kanssa.

Vauvamuskari Littoisissa

0-2v yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Vauvamuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja vauvoja! Muskarin jälkeen voi jäädä kahvittelemaan ja leikkimään.

Perjantaisin Littoisten työväentalolla klo 9.30-10.00. 

Ilmoittaudu tästä

Soitinmuskari Littoisissa 

Soitinmuskarissa lapsi (n. 4-5v) ja aikuinen oppivat soittamaan yhdessä. Soitinmuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Muskari antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia mahdollisille tuleville soitinopinnoille. Opetellaan yhdessä soittamaan tuttuja lastenlauluja.

Voit valita soittimeksi joko ukulelen tai kanteleen. Oma soitin on suositeltava, mutta koululta saa alkuun soittimen myös lainaksi (laina-aika 2 viikkoa). Ilmoitathan jos tarvitset lainasoittimen. Soitin on myös mahdollista vuokrata kevätkaudeksi hintaan 50 €. Sisältää kuljetuspussin ja kanteleessa on mukana viritysavain.

Perjantaisin Littoisten työväentalolla klo 11.00-11.30. 

Ilmoittaudu tästä

Perhemuskari 0-5 v. Littoisissa ja Kaarinassa

(alle 3 -vuotiaat huoltajan kanssa)
Perhemuskari tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden yhteiseen harrastamiseen ja musiikista nauttimiseen. Perheryhmään saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Kolme vuotta täyttäneet voivat tulla tunnille ilman huoltajaa. Tuntien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin.

Perjantaisin klo 10-10.30 Littoisten työväentalolla ja klo 11.30-12.00 Kaarinan perhetalo Oskariinassa.

Ilmoittaudu tästä