fbpx

Syyslomaleiri Turussa 2019

Järjestämme syyslomalla päivä- ja yöleirin to 17.10. – su 20.10.2019. Leirille voi osallistua kolmella tavalla: päiväleirille, yöleirille tai bändikurssille.

Musiikkileirillä soitetaan, lauletaan, liikutaan, ulkoillaan ja pidetään hauskaa! Joka päivä on sekä ohjattua toimintaa että vapaampaa puuhaa. Leireille ovat tervetulleita kaikki musiikista innostuneet, niin aloittelijat kuin soittoa harrastavatkin. Nuorimmat leiriläiset ovat olleet 6-vuotiaita, yläikärajaa ei ole.

Leiripaikka sijaitsee Turun Itäharjulla. Leiripaikan pihalla on mm. pomppulinna, karuselli, poreallas ja paljon mukavia aktiviteetteja, jotka ovat leiriläisten käytössä.

Leirin opettajina toimivat Musiikkikoulu Ilosen opettajat. Mukana myös muita ohjaajia.

Päiväleiri to 17.10. – su 20.10.2019 klo 9-15.

Oppilas voidaan tuoda ja hakea klo 8.00-16.00 välisenä aikana.

Leirin hinta on sisaruksille ja Musiikkikoulu Ilosen oppilaille 135 €. Muille 155 €. Hinta sisältää opetuksen (bänditunti/päivä) lisäksi lounaan ja välipalan.

Mikäli haluat ryhmätuntien lisäksi päivittäiset 30 minuutin yksityistunnit omasta soittimestasi, niin kurssimaksuun lisätään 100€. Instrumenttivaihtoehdot ovat: piano, urut, kitara, kantele, ukulele, basso, rummut ja pop-/jazz–laulu. Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohtaan, mistä soittimesta haluat tunnit.

Jos haluat ylimääräisen bänditunnin päivittäin, niin hintaan lisätään 50€. Ilmoita tästä lisätietoja-kohdassa.

Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mahdolliset allergiat.

info@musiikkikouluilonen.fi / 0440 705868

Aiempien leirien kuvia voit katsoa tästä

Ilmoittautuminen tästä linkistä 

Leirille otetaan oppilaat ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varmista paikkasi heti!

Yöleiri (to 17.10. – su 20.10.2019)

Leiri alkaa torstaina klo 9 ja loppuu sunnuntaina klo 15. Leiriläisen saa tuoda torstaina klo 8 alkaen ja hakea sunnuntaina klo 16 mennessä.

Yöleirin hinta on sisaruksille ja musiikkikoulu Ilosen oppilaille 200€. Muille 240 €. Hinta sisältää opetuksen (bänditunti/päivä) lisäksi majoituksen (2 ja 4 hengen huoneissa) ja kaikki ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Mikäli haluat ryhmätuntien lisäksi päivittäiset 30 minuutin yksityistunnit omasta soittimestasi, niin kurssimaksuun lisätään 100€. Instrumenttivaihtoehdot ovat: piano, urut, kitara, ukulele, kantele, basso, rummut ja pop-/jazz-laulu. Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohtaan tiedoksi, mistä soittimesta haluat tunnit.

Jos haluat ylimääräisen bänditunnin päivittäin, niin hintaan lisätään 50€. Ilmoita tästä lisätietoja kohdassa.

ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mahdolliset allergiat.

info@musiikkikouluilonen.fi / 0440 705868

Aiempien leirien kuvia voit katsoa tästä

Ilmoittautuminen tästä linkistä 

Leirille otetaan oppilaat ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varmista paikkasi heti!

Bändikurssi Turussa (to 17.10. – su 20.10.2019)

Joka päivä 45 minuuttia bänditreeniä erinomaisen opettajan johdolla!

Kurssille ilmoittautuneista muodostetaan useampia bändejä. Bändit muodostetaan mm. iän, instrumenttitoiveiden, kaveritoiveiden ja soittokokemuksen perusteella. Aiempaa bändisoittokokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Myös valmiit kokoonpanot voivat osallistua.

Bändit treenaavat opettajan kanssa joka päivä. Opetus ajoittuu klo 9-16 väliselle ajalle. Tarkat bändikohtaiset ajat sovitaan ennen kurssin alkua.

Kurssin hinta on 50€.

Ilmoittautuminen tästä linkistä