fbpx

Pääsiäisleiri 2021

Musiikkikoulu Ilosen pääsiäisleiri Turussa 2021

Järjestämme päivä- ja yöleirin pe 2.4.-ma 5.4.2021. Leirille voi osallistua kolmella tavalla: päiväleirille, yöleirille tai bändikurssille. Voit tiedustella myös yksittäisiä päiviä.

Musiikkileirillä soitetaan, lauletaan, liikutaan, ulkoillaan ja pidetään hauskaa! Joka päivä on sekä ohjattua toimintaa että vapaampaa puuhaa. Leireille ovat tervetulleita kaikki musiikista innostuneet, niin aloittelijat kuin soittoa harrastavatkin. Leiri on suunnattu 2016-2008 syntyneille lapsille ja nuorille. Leirille otetaan korkeintaan 10 leiriläistä.

Leiripaikka sijaitsee Turun Itäharjulla. Leiripaikan pihalla on pomppulinna, karuselli, kiipeilyteline ja paljon mukavia aktiviteetteja, jotka ovat leiriläisten käytössä vapaa-ajalla.

Leirin opettajina toimivat Musiikkikoulu Ilosen opettajat. 

Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan. Leiriläisiä ohjataan pesemään kädet saippualla, lisäksi käytössä on käsidesiä. Desinfioimme soittimia ja pintoja säännöllisesti sekä tuuletamme tiloja. Seuraamme tarkasti koronatilannetta ja ilmoitamme hyvissä ajoin jos leiriä ei voida pitää. Toimimme viranomaisten suositusten mukaan. 

Päiväleiri (pe 2.4. – ma 5.4.2021 klo 9-15)

Oppilas voidaan tuoda ja hakea klo 7.30-16.30 välisenä aikana. Ajat ovat joustavat eli ole yhteydessä jos toivot muita aikoja esim. töiden takia.

Leirin hinta on sisaruksille ja Musiikkikoulu Ilosen oppilaille 135 €. Muille 150 €. Hinta sisältää opetuksen (bänditunti/päivä) lisäksi lounaan ja välipalan.

Mikäli haluat ryhmätuntien lisäksi päivittäiset 30 minuutin yksityistunnit omasta soittimestasi, niin kurssimaksuun lisätään 100 €. Instrumenttivaihtoehdot ovat: piano, urut, kitara, kantele, ukulele, basso, rummut ja pop-/jazz-laulu. Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohtaan, mistä soittimesta haluat tunnit.

Jos haluat ylimääräisen bänditunnin päivittäin, niin hintaan lisätään 50 €. Ilmoita tästä lisätietoja-kohdassa.

Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mahdolliset allergiat.

info@musiikkikouluilonen.fi / 0440 705868

Aiempien leirien kuvia voit katsoa tästä

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua tästä.

Yöleiri (pe 2.4. – ma 5.4.2021

Yöleirin hinta on sisaruksille ja musiikkikoulu Ilosen oppilaille 200 €. Muille 230 €. Hinta sisältää opetuksen (bänditunti/päivä) lisäksi majoituksen (2 ja 4 hengen huoneissa) ja kaikki ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Mikäli haluat ryhmätuntien lisäksi päivittäiset 30 minuutin yksityistunnit omasta soittimestasi, niin kurssimaksuun lisätään 100€. Instrumenttivaihtoehdot ovat: piano, urut, kitara, ukulele, kantele, basso, rummut ja pop-/jazz-laulu. Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohtaan tiedoksi, mistä soittimesta haluat tunnit.

Jos haluat ylimääräisen bänditunnin päivittäin, niin hintaan lisätään 50 €. Ilmoita tästä lisätietoja kohdassa.

ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mahdolliset allergiat.

info@musiikkikouluilonen.fi / 0440 705868

Aiempien leirien kuvia voit katsoa tästä

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua tästä.

Bändikurssi Turussa (pe 2.4. – ma 5.4.2021)

Joka päivä 45 minuuttia bänditreeniä erinomaisen opettajan johdolla!

Kurssille ilmoittautuneista muodostetaan useampia bändejä. Bändit muodostetaan mm. iän, instrumenttitoiveiden, kaveritoiveiden ja soittokokemuksen perusteella. Aiempaa bändisoittokokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Myös valmiit kokoonpanot voivat osallistua.

Bändit treenaavat opettajan kanssa joka päivä. Opetus ajoittuu klo 9-16 väliselle ajalle. Tarkat bändikohtaiset ajat sovitaan ennen kurssin alkua.

Kurssin hinta on 50 €.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ma 22.3. mennessä. Ilmoittaudu tästä