fbpx

Lauluryhmät

Lasten pop/jazz -lauluryhmä
Nuorten pop/jazz -lauluryhmä
Ikinuorten lauluryhmä

Lasten pop/jazz -lauluryhmä 7-10-vuotiaat

Luvassa on iloista yhdessäoloa ja uusia ystäviä! Laulutaito ja rohkeus oman äänen käyttämiseen kehittyvät luontevasti ikäryhmän edellytysten mukaisessa opetuksessa. Virheettömän laulutaidon sijaan tärkeintä on halu musisoida yhdessä. Valitsemme lauluja osallistujien toiveiden mukaan, joten jokainen pääsee varmasti laulamaan myös omia lempikappaleitaan! Ryhmässä oppiminen ja musisoiminen kehittää myös esiintymistaitoja ja itsevarmuutta.

Ilmoittaudu tästä

Nuorten pop/jazz -lauluryhmä 11-14-vuotiaat

Luvassa on iloista yhdessäoloa ja uusia ystäviä! Laulutaito ja tekniikka kehittyvät kuin huomaamatta ikäryhmän edellytysten mukaisessa opetuksessa. Virheettömän laulutaidon sijaan tärkeintä on halu musisoida yhdessä. Valitsemme lauluja osallistujien toiveiden mukaan, joten jokainen pääsee varmasti laulamaan myös omia lempibiisejään! Ryhmässä oppiminen kehittää luontevasti myös esiintymistaitoja ja itsevarmuutta. Lauluryhmässä voidaan treenata myös improvisointia, äänissä laulamista ja biisintekoa.

Ilmoittaudu tästä

Ikinuorten laulurymä

Luvassa on iloista yhdessäoloa ja uusia ystäviä! Tähän ryhmään ovat tervetulleita kaikenikäiset laulamisesta kiinnostuneet aikuiset, yläikärajaa ei ole. Virheettömän laulutaidon sijaan tärkeintä on halu musisoida yhdessä.

Valitsemme lauluja osallistujien toiveiden mukaan. Mikäli soitat jotain soitinta, voit halutessasi ottaa sen mukaan ja toimia myös säestäjänä.

Ilmoittaudu tästä