fbpx

Mari Palon joulukonsertti 22.12.2019

Aika: su 22.12.2019 klo 18-19. 

Paikka: Piikkiön kirkko

Tunnelmallisessa joulukonsertissa esiintyvät sopraano Mari Palo, Tiina Ilonen ja lapsikuoro. Mari Palo palkittiin juuri Pro Finlandialla työstään musiikin parissa.

Mari Palo on tehnyt urallaan töitä monipuolisesti eri musiikkityylien parissa. Klassisen laulun lisäksi Palo esittää mielellään myös viihteellisempää musiikkia.
 
Joulukonsertissa kuullaan rakastetuimpia joululauluja, kuten mm. Sydämeeni joulun teen ja Lumiukko-animaatioelokuvasta tuttu tunnusmusiikki Walking In The Air. Ilonen soittaa kirkon uusilla uruilla pari jouluista urkusooloa ja lapsikuoro esittää reippaita ja iloisia joululauluja.

Voit ostaa lippuja ennakkoon Piikkiön palvelupisteestä, joka sijaitsee kirjastossa tai tilata niitä sähköpostitse osoitteesta info@musiikkikouluilonen.fi. Lippuja myydään myös tuntia ennen ovelta jos niitä on jäljellä.

Hinta on 15/10 €. Alennusliput eläkeläisille, opiskelijoille, varushenkilöille ja alle 18-vuotiaille. Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi. Konsertin jälkeen kirkossa on glögi- ja piparitarjoilu.

Tervetuloa!