fbpx

Joulukadun avajaiset

Piikkiön joulukadun avajaisia vietetään perjantaina 26.11.2021 klo 16 alkaen. Musiikkikoulu Ilosen Piikkiön toimipisteessä on ilmaista kasvomaalausta klo 16-18.30. Joulupukki vierailee joulukadulla klo 16.30 ja 17.30. Ilta huipentuu perinteiseen tapaan Hilpeään joulunavaukseen Piikkiön kirkossa klo 19.

Hilpeässä joulunavauksessa pääsee mukavasti joulutunnelmaan musiikin sävelin. Konsertissa kuullaan ja nähdään nelikätistä ja nelijalkaista urkujen soittoa, kun Musiikkikoulu Ilosen opettajat Tiina Ilonen ja Ville Urponen soittavat vauhdikkaita ja iloisia joulukappaleita. Urkujensoitto heijastetaan valkokankaalle. Illan aikana esiintyvät myös Ilonen House Band ja lasten musiikkiryhmä. Yleisö pääsee laulamaan tuttuja joululauluja bändin ja urkujen säestyksellä.

Tapahtuma on lapsiystävällinen ja rento. Ohjelmaosuus kestää alle tunnin, joten se ei ole liian pitkä perheen pienimmillekään.

Konserttiin on vapaa pääsy ja ilmainen ohjelma. Voit tulla konserttiin turvallisin mielin. Koronapassi tarkastetaan 16 vuotta täyttäneiltä. Tervetuloa!