Kesäopetus 2020

Lähiopetuspaketti 5 x 30 min

Touko-kesäkuu: Tunnit tiistaisin 19.5, 26.5, 2.6, 9.6. ja 16.6.2020. Opetusta järjestetään Turun Itäharjulla. Tuntien ajankohta sovitaan opettajan kanssa ja se on sama joka viikko. Instrumentit: piano, urut, kitara, ukulele, sähköbasso, laulu, rummut. Lähiopetuspaketin hinta on 150 euroa. Mikäli aloitat tunnit kesken jakson, niin se huomioidaan hinnassa.

Ilmoittautumiset tästä.

Elokuu: Tunnit pidetään Turun Itäharjulla intensiiviopetuksena päivittäin ma 3.8. – pe 7.8.2020. Instrumentit: piano, urut, kitara, ukulele, sähköbasso, laulu, rummut. Lähiopetuspaketin hinta on 150 euroa.

Ilmoittautumiset tästä.

Aloituspaketti etäopetukseen 5 x 30 min

Olemme saaneet paljon hyvää palautetta etäopetuksesta oppilailtamme. Nyt haluamme tarjota kaikille uusillekin oppilaille mahdollisuuden etäopetukseen. Sinun ei tarvitse olla ennestään Musiikkikoulu Ilosen oppilas eivätkä tunnit edellytä ilmoittautumista lähiopetukseen.

Instrumentit: piano, urut, kitara, ukulele, sähköbasso, laulu, kantele, rummut.

Tunnit voidaan pitää liveyhteyden (esim. Zoom tai Skype) kautta tai siten, että oppilas toimittaa videoita soitostaan. Voit valita ovatko tunnit esim. viikottain vai harvemmin. Jos haluat, niin aloituspaketin jälkeen  räätälöimme yhdessä toiveidesi mukaisen jatko-opiskelusuunnitelman. 
 
Etäopetuspaketin hinta on 150 euroa. Etäopetuksen voit aloittaa koska tahansa ja se ei ole sidoksissa lukukausiin.
 
Voit ilmoittautua tästä!
 
Kysyttävää? Soita 0440 705868 tai lähetä viesti tiina@musiikkikouluilonen.fi
 

Kesäleiri ja bändikurssi ma 3.8. – pe 7.8.2020

Lisätiedot täältä

Voit katsoa videoesittelyn etäopetuksesta tästä

Viime kesän leiriläiset esittivät kappaleen Sitkeä sydän opettajansa Annin kanssa.