Kesämuskarit 2020

Turun Itäharjulla ma 29.6. – ke 1.7, ma 27.7.-ke 29.7. ja ma 10.8. – ke 12.8.2020

Aamupäivämuskari: Muskari kaikkina päivinä klo 10-10.30, jonka jälkeen pihalla leikkimistä  ja pientä tarjoilua klo 12.00 saakka. Lasten käytössä mm. pomppulinna (säävaraus, sateella ei käytetä) ja karuselli. Mikäli sattuu huono keli, niin olemme sisällä.

Iltamuskari: Muskari kaikkina päivinä klo 17-17.30, jonka jälkeen pihalla leikkimistä ja pientä tarjoilua klo 19.00 saakka. Lasten käytössä mm. pomppulinna (säävaraus, sateella ei käytetä) ja karuselli. Mikäli sattuu huono keli, niin olemme sisällä.

Kesämuskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa. Kesämuskariin saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset (0-6 v.) yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa. Kolme vuotta täyttäneet voivat tulla ilman huoltajaa, mutta ilmoitathan siitä etukäteen. Muskarien sisältö suunnitellaan ryhmän mukaan niin, että sopivaa tekemistä on niin vauvoille kuin tenavillekin.

Paikalle on hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja pihalla on ilmaiset parkkipaikat. Paikka sijaitsee Itäharjun Prisman välittömässä läheisyydessä osoitteessa Vellamonkatu 9 a, 20520 Turku. Vaunut saa suojaan.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta kolmelta muskarikerralta on 40 €/lapsi, 50€/kaksi tai kolme lasta. 

Mahdollisuus osallistua myös kertamaksulla 15€/lapsi/kerta, 20 €/kaksi tai kolme lasta/kerta. 

Aikaisempia kesämuskarikuvia voit katsoa täältä 

Ilmoittaudu kesämuskariin tästä