Kesäleirit 2021

Musiikkikoulu Ilosen kesäleirit Turussa 2021

Järjestämme kesällä päivä- ja yöleirin kesäkuussa ma 7.6. – pe 11.6. ja elokuussa ma 2.8. – pe 6.8.2021. Leirille voi osallistua kolmella tavalla: päiväleirille, yöleirille tai bändikurssille.

Kesäleireillä soitetaan, lauletaan, liikutaan, ulkoillaan ja pidetään hauskaa! Joka päivä on sekä ohjattua toimintaa että vapaampaa puuhaa. Leireille ovat tervetulleita kaikki musiikista innostuneet, niin aloittelijat kuin soittoa harrastavatkin. 

Leiripaikka sijaitsee Turun Itäharjulla. Leiripaikan pihalla on pomppulinna, karuselli, poreallas ja paljon mukavia aktiviteetteja, jotka ovat leiriläisten käytössä vapaa-ajalla.

Leirin opettajina toimivat Musiikkikoulu Ilosen opettajat. Mukana voi olla myös muita ohjaajia. Seuraamme tarkasti koronatilannetta. Toimimme viranomaisten suositusten mukaan. Videoiden alla tarkemmin tietoa eri leirivaihtoehdoista.

Videolla bändiopettaja Anni esittäytyy. 

Vapaa-ajalla leiriläisten kanssa puuhaa mm. Marjukka Lehtonen, johon voit tutustua alla.

 

Päiväleiri (ma 7.6. – pe 11.6. klo 9-15 ja ma 2.8. – pe 6.8.2021 klo 9-15)

Oppilas voidaan tuoda ja hakea klo 7.30-16.30 välisenä aikana. Ajat ovat joustavat eli ole yhteydessä jos toivot muita aikoja esim. töiden takia.

Leirin hinta on sisaruksille ja Musiikkikoulu Ilosen oppilaille 170 €. Muille 195 €. Hinta sisältää opetuksen (bänditunti/päivä) lisäksi lounaan ja välipalan.

Mikäli haluat ryhmätuntien lisäksi päivittäiset 30 minuutin yksityistunnit omasta soittimestasi, niin kurssimaksuun lisätään 125 €. Instrumenttivaihtoehdot ovat: piano, urut, kitara, kantele, ukulele, basso, rummut ja pop-/jazz-laulu. Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohtaan, mistä soittimesta haluat tunnit.

Jos haluat ylimääräisen bänditunnin päivittäin, niin hintaan lisätään 60 €. Ilmoita tästä lisätietoja-kohdassa.

Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mahdolliset allergiat.

info@musiikkikouluilonen.fi / 0440 705868

Aiempien leirien kuvia voit katsoa tästä

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset tästä linkistä.

Yöleiri (ma 7.6. – pe 11.6. ja ma 2.8. – pe 6.8. 2021)

Yöleirin hinta on sisaruksille ja musiikkikoulu Ilosen oppilaille 250 €. Muille 300 €. Hinta sisältää opetuksen (bänditunti/päivä) lisäksi majoituksen (2 ja 4 hengen huoneissa) ja kaikki ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Mikäli haluat ryhmätuntien lisäksi päivittäiset 30 minuutin yksityistunnit omasta soittimestasi, niin kurssimaksuun lisätään 125€. Instrumenttivaihtoehdot ovat: piano, urut, kitara, ukulele, kantele, basso, rummut ja pop-/jazz-laulu. Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohtaan tiedoksi, mistä soittimesta haluat tunnit.

Jos haluat ylimääräisen bänditunnin päivittäin, niin hintaan lisätään 60 €. Ilmoita tästä lisätietoja kohdassa.

ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mahdolliset allergiat.

info@musiikkikouluilonen.fi / 0440 705868

Aiempien leirien kuvia voit katsoa tästä

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset elokuun leirille pe 9.7.2021 mennessä tästä linkistä.

Bändikurssi Turussa (ma 7.6. – pe 11.6. ja ma 2.8. – pe 6.8.2021)

Joka päivä 45 minuuttia bänditreeniä erinomaisen opettajan johdolla!

Kurssille ilmoittautuneista muodostetaan useampia bändejä. Bändit muodostetaan mm. iän, instrumenttitoiveiden, kaveritoiveiden ja soittokokemuksen perusteella. Aiempaa bändisoittokokemusta ei välttämättä tarvitse olla. Myös valmiit kokoonpanot voivat osallistua.

Bändit treenaavat opettajan kanssa joka päivä. Opetus ajoittuu klo 9-16 väliselle ajalle. Tarkat bändikohtaiset ajat sovitaan ennen kurssin alkua.

Kurssin hinta on 60 €.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset elokuun leirille pe 9.7.2021 mennessä tästä linkistä.

Alla pari musiikkivideota aikaisemmilta leireiltä.