Ilmoittaudu syksyn tunneille

Tervetuloa musiikkikouluun, jossa oppiminen on hauskaa! 

Varaa itsellesi paikka täyttämällä ilmoittautumislomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös sopia tutustumistunnista. Jokainen oppilas on tervetullut kouluumme! Syyslukukausi on ma 31.8. – pe 11.12.2020

Lisätietoja: Tiina Ilonen 0440 705868 tai tiina@musiikkikouluilonen.fi

Tarjoamme myös etäopetusta

Koronatiedote: Mikäli tunnit joudutaan keskeyttämään koronaepidemian takia valtion määräyksellä, voit valita haluatko jatkaa tunteja etäopetuksena vai korvataanko pitämättä jääneet tunnit myöhemmin lähiopetuksena. Mikäli korvauskertojen pitämiseen ei ole koronan takia mahdollisuutta vuoden sisällä, niin koronan takia pitämättä jääneiden tuntien maksut palautetaan. Lähtökohtaisesti pitämättä jääneet tunnit korvataan aina.

Koronatiedote muskarit: Mikäli muskarit joudutaan keskeyttämään koronaepidemian takia valtion määräyksellä, niin järjestämme myöhemmin korvaavia muskarikertoja. Mikäli korvauskertojen pitämiseen ei ole koronan takia mahdollisuutta vuoden sisällä, niin koronan takia pitämättä jääneiden tuntien maksut palautetaan. Lähtökohtaisesti pitämättä jääneet tunnit korvataan aina. Muskareissa emme siirry etäopetukseen.