Bänditunnit 

Bändikursseille voi tulla kuka tahansa yksin tai yhdessä kaverinsa kanssa.

Opetus tapahtuu noin 5 hengen ryhmässä, jossa soitetaan kokoonpanolla sähkökitara, -basso, rummut, kosketinsoittimet/piano ja laulu. Riippuen ryhmän ikä- ja taitokoostumuksesta ohjausta annetaan siten, että oppilaat opettelevat kaikkia soittimia vuorotellen ja toimivat halutessaan myös laulusolisteina. Jos ryhmän jäsenillä on jo vakiintuneet soittimensa, annetaan ohjausta omassa instrumentissa. Aikaisempaa soittokokemusta ei tarvitse olla, eri ikäisille ja tasoisille on omat ryhmänsä.

Ohjausta myös valmiille kokoonpanoille ja aikuisille!

Bänditunteja järjestetään Liedossa, Turussa ja Piikkiössä. Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mitkä päivät ja aikavälit sinulle sopivat, niin etsimme sinulle sopivan ryhmän.

Ilmoittaudu tunneille tästä

 

Kitararyhmät

Kitara on soitin, joka istuu luontevasti niin leirinuotiolle kuin konserttilavallekin. Se taipuu myös kaikkiin musiikkityyleihin ja on senkin takia erittäin monipuolinen soitin. Kitara sopii loistavasti sekä säestys- että soolosoittimeksi ja sen ohjelmisto on erittäin laaja. Ensimmäiselle tunnille voit tulla ilman omaa soitinta ja pyytää omalta opettajalta neuvoa soittimen hankintaan. Koulumme myös vuokraa soittimia.

Kitararyhmiä järjestetään Liedossa, Turussa Kaarinassa ja Piikkiössä. Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mitkä päivät ja aikavälit sinulle sopivat, niin etsimme sinulle sopivan ryhmän.

Ilmoittaudu tunneille tästä

 

Ukuleleryhmä

Ukulele on soitin, joka istuu luontevasti niin leirinuotiolle kuin konserttilavallekin. Se taipuu myös kaikkiin musiikkityyleihin ja on senkin takia erittäin monipuolinen soitin. Ensimmäiselle tunnille voit tulla ilman omaa soitinta ja pyytää omalta opettajalta neuvoa soittimen hankintaan. Koulumme myös vuokraa soittimia.

Ryhmiä järjestetään Liedossa, Turussa, Kaarinassa ja Piikkiössä. Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mitkä päivät ja aikavälit sinulle sopivat, niin etsimme sinulle sopivan ryhmän.

Ilmoittaudu tunneille tästä