Tenavamuskari 3-5 v (ilman vanhempia tunneilla)
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tavoitteena on musiikin kokonaisvaltainen kokeminen laululeikkien, loruilun, soittamisen, musiikkiliikunnan ja kuuntelemisen kautta. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin soittimiin.

Kantelemuskari n. 5-7 -vuotiaille
Kantelemuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Kantelemuskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan ja leikitään. Soittimina käytetään 5-kielisiä kanteleita. Koulumme vuokraa ja myy kanteleita. Pienryhmäopetusta.

Ukulelemuskari n. 5-7 -vuotiaille
Ukulelemuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Muskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan ja leikitään. Muskari antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia mahdollisille tuleville soitinopinnoille. Koulumme vuokraa ja myy ukuleleja. Pienryhmäopetusta.

Rokkimuskari 6-8 -vuotiaille
Rokkimuskareissa pidetään hauskaa! Tutustutaan oikeisiin bändisoittimiin ja opetellaan helppoja rock/pop –kappaleita. Käytössä on normaalien bändisoittimien lisäksi lasten pieniä sähkökitaroita ja bassoja. Rokkimuskarista voi myöhemmin siirtyä bändiopetukseen.

Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin mitkä päivät ja aikavälit sinulle sopivat. Pyrimme muodostamaan ryhmiä toiveiden mukaan.

Muskarihinnasto:

Tenavamuskarit:
Kevätlukukausi 8.1. – 6.5. 2018
30 min./viikko = 105 €/lukukausi
ev.lut.seurakunnan jäsenille 95€/lukukausi

Kantele-, Ukulele- ja Rokkimuskarit
30 min./viikko = 145€/lukukausi
ev.lut.seurakunnan jäsenille 130€/lukukausi