Vauvamuskari 0-2v yhdessä vanhemman/hoitajan kanssa
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tunneilla lauletaan, leikitään, tanssitaan, loruillaan sekä soitetaan rytmisoittimia. Vauvamuskari on myös hyvä paikka tavata muita vanhempia ja vauvoja!

Torstaisin klo 17.30-18

Tenavamuskari 3-5 v (lapset ilman vanhempia tunneilla)
Muskaritunneilla lapset innostetaan musiikin maailmaan leikin avulla. Tavoitteena on musiikin kokonaisvaltainen kokeminen laululeikkien, loruilun, soittamisen, musiikkiliikunnan ja kuuntelemisen kautta. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin soittimiin.

Torstaisin klo 18-18.30

Kantelemuskari n. 5-7 -vuotiaille
Kantelemuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Kantelemuskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan ja leikitään. Soittimina käytetään 5-kielisiä kanteleita. Koulumme vuokraa ja myy kanteleita. Pienryhmäopetusta.

Torstaisin klo 17.00-17.30

Ukulelemuskari n. 5-7 -vuotiaille
Ukulelemuskarissa opitaan musiikin perustaitoja hauskasti soittamisen ja monipuolisen musisoinnin avulla. Muskarissa soitetaan, lauletaan, liikutaan ja leikitään. Muskari antaa tiedollisia ja taidollisia valmiuksia mahdollisille tuleville soitinopinnoille. Koululta saa soittimen lainaksi. Pienryhmäopetusta.

Torstaisin klo 18.30-19

Muskarihinnasto:

Vauva-, ja  Tenavamuskarit
Kevätlukukausi 8.1. – 6.5. 2018
30 min./viikko = 105 €/lukukausi

Kantele- ja Ukulelemuskarit
Kevätlukukausi 8.1. – 6.5. 2018
30 min./viikko = 145€/lukukausi