Soitinvalmennus Liedossa
Soitinvalmennus on suunnattu 5-7 -vuotiaille ja se toimii hyvin siltana siirryttäessä musiikkileikkikoulusta varsinaiseen soitinopetukseen. Soitinvalmennuksen aloittaminen ei kuitenkaan edellytä aikaisempia muskariopintoja. Soitinvalmennus on myös hyvä vaihtoehto, mikäli ei ole vielä varma, mitä soitinta haluaisi soittaa. Soitinvalmennuksessa opetellaan musiikin perusteiden alkeita, kuten nuotteja ja rytmejä yhdessä musisoiden ja leikkien. Soitinvalmennus on pienryhmäopetusta.

Rumpuryhmät 5-7 -vuotiaille
Rumpuryhmä on erinomainen paikka aloittaa musiikkiharrastus tai täydentää soitinopintoja. Rytmisoittimien soittaminen on hauskaa ja mukaansa tempaavaa yhdessä tekemistä. Rumpujen soittaminen ei edellytä nuotinlukutaitoa ja jo lyhyen harjoittelun jälkeen aloittelijakin pääsee kokemaan soittamisen riemun. Rumpujen soittaminen kehittää motoriikkaa, koordinaatiokykyä ja luovuutta. Rumpuryhmässä tärkeintä on yhdessä tekemisen ja kokemisen ilo!

Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin sinulle sopivat aikavälit. Pyrimme muodostamaan ryhmiä toiveiden mukaan.

Rokkimuskarit 6-7 -vuotiaille
Rokkimuskareissa pidetään hauskaa ja tutustutaan oikeisiin bändisoittimiin sekä opetellaan helppoja rock/pop -kappaleita. Käytössä normaalien bändisoittimien lisäksi lasten pieniä sähkökitaroita ja bassoja. Pienryhmäopetusta 6-7 -vuotiaille. Rokkimuskarista voi myöhemmin siirtyä bändiopetukseen.

Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin sinulle sopivat aikavälit. Pyrimme muodostamaan ryhmiä toiveiden mukaan.

Kitararyhmät 6-7 -vuotiaille
Kitara on soitin, joka istuu luontevasti niin leirinuotiolle kuin konserttilavallekin. Se taipuu myös kaikkiin musiikkityyleihin ja on senkin takia erittäin monipuolinen soitin. Kitara sopii loistavasti sekä säestys- että soolosoittimeksi ja sen ohjelmisto on erittäin laaja. Ensimmäiselle tunnille voi tulla ilman omaa soitinta ja pyytää omalta opettajalta neuvoa soittimen hankintaan. Koulumme myös vuokraa soittimia.

Laita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin sinulle sopivat aikavälit. Pyrimme muodostamaan ryhmiä toiveiden mukaan.
Hinnat:
Kevätlukukausi 12.1.-17.5.2015
30 min./viikko = 145€/lukukausi

Alennukset
10% alennus samassa taloudessa asuvien oppilaiden kaikista ryhmätuntien lukukausimaksuista. (Koskee myös tanssitunteja)
20 % alennus ryhmätunneista, kun sama oppilas käy soitinopetuksessa (vähintään 30 min./vko.)